آموزش نرم افزار رویت revit
آموزش نرم افزار اتوکد AOTOCAD فاطمه احسانی مدرس معماری قم
آموزش نرم افزار تریدیمکس 3DMAX فاطمه احسانی مدرس معماری قم
آموزش نرم افزار فتوشاپ PHOTOSHOP فاطمه احسانی مدرس معماری قم
آموزش نرم افزار کرونا CORONA فاطمه احسانی مدرس معماری قم
آموزش نرم افزار لومیون LUMION فاطمه احسانی مدرس معماری قم
آموزش نرم افزار ویری VRAY فاطمه احسانی مدرس معماری قم
آموزش نرم افزار اسکچاپ SketchUp فاطمه احسانی مدرس معماری قم

آشنایی با نرم افزارهای معماری

نرم‌افزارهای کامپیوتری، از اصلی‌ترین ابزار در معماری روز دنیا هستند. بنابراین این نرم‌افزارها، در حوزه معماری پرکاربردو بهترین هستند.همچنین برای انتخاب درست نرم‌افزار، باید به علایق و استعدادهای خودتان توجه کنید. و نرم‌افزاری را برگزینید.بنابراین با گرایش معماری و عنوان شغلی‌ مدنظرتان تطابق بیشتری داشته باشد.

اهمیت یادگیری نرم افزارهای معماری در چیست ؟

به طور کلی به شما کمک می کند تا ایده های ذهنی خود را به راحتی به تصویر بکشید. و با بهره گیری از طرح های اولیه و اطلاعات مهندسی دقیق مانند مشخصات سایت پروژه و مصالح یا سازه های مورد نیاز، تصاویر ذهنی خود را به واقعیت تبدیل کنید. همچنین طراحان معماری با استفاده از نرم افزارها می توانند روند پیشرفت طراحی را به خوبی سرعت بخشند.  و وظایف طراحی را سبک تر کنند.

مزایای استفاده از نرم افزارهای معماری

باعث افزایش ارتباطات، هماهنگی و همکاری بین طراحان مختلف در صنعت ساختمانی می شوند.

– طراحی سریع تر انجام میشود. و با استفاده از نماها ، مدل های سه بعدی خود را به راحتی به نقشه های فنی تبدیل کنید.

– تصویر واضح تری از پروژه نهایی به شما ارائه میدهد.  و روند طراحی را بهبود می بخشد.

– سهولت در اشتراک گذاری اطلاعات پروژه، ذخیره سازی و دسترسی آسان به داده ها از دیگر قابلیت های نرم افزارهای معماری است.

– نرم افزارهای معماری در حقیقت دقت طراحی را به شکل قابل توجهی افزایش داده و امکان طراحی نقشه های دو بعدی و سه بعدی را برای طراحان پروژه فراهم می سازد.

 

چطور یاد بگیریم؟ بر منبع یادگیری مناسب تکیه کنید.

در آموزش نرم‌ افزار معماری بسیار مهم است که آموزش، تعاملی باشد و امکان کمک گرفتن در طول پروژه وجود داشته باشد و یادگیری‌های شما آزموده شود. بنابراین توجه کند که یادگیری نرم‌افزارهای نقشه‌کشی و مدلسازی سه‌بعدی معماری در حد تسلط برای بازار کار، زمان‌بر است و اگر با پیش‌زمینه ذهنی غلطی شروع کنید یا منابع آموزشی درستی انتخاب نکنید، می‌تواند پرهزینه و ناامیدکننده باشد.

بسیار مهم است به صورتی در یادگیری نرم ‌افزارهای معماری سرمایه‌گذاری کنید که از یادگیری دلزده نشوید، چون نه تنها زمان و هزینه شما از دست می‌رود بلکه انگیزه و اعتماد به نفس شما برای یادگیری آن نرم‌افزار نیز کم می‌شود.

 

توصیه‌هایی برای یادگیری

. پس از انتخاب  برای یادگیری، باید مدل ذهنی مناسبی در خودتان ایجاد کنید. مدل ذهنی مناسب، پیش‌زمینه‌‌ای است که به شما در مسیر یادگیری نرم‌افزارها کمک می‌کنند.

دوره های آموزشی

تفکر رشد داشته باشید

بعید است که شما استعداد یادگیری یک نرم‌افزار را نداشته باشید. به این باور برسید که اساس یادگیری نرم‌ افزارهای معماری، انتخاب منبع آموزشی مناسب و پس از آن تمرین و تکرار و تمرین بیشتر است. تنها با زمان گذاشتن و تمرین کردن است که محیط کاربری، منوها، ابزارها و تنظیمات هر نرم‌افزار در ذهن شما تثبیت می‌شود و پس از مدتی بدون نیاز به تلاش برای یادآوری، به راحتی با نرم‌افزارها کار خواهید کرد.

 زمان بگذارید تا به سطح حرفه‌ای هر نرم‌افزار برسید

بله شما می‌توانید یک نرم‌افزار را در یک ماه یاد بگیرید اما این به معنی تسلط بر نرم‌افزار مورد نظر نیست. تمامی نرم‌افزارهای مطرح معماری، پیچیدگی‌های خود را دارند و تسلط بر آنها فرآیند زمان‌بری است. دوره‌های آموزشی  معمولا در سه سطح مبتدی، متوسط و پیشرفته ارائه می‌شوند. حتما در انتخاب دوره آموزشی به سطح خود توجه کنید .بنابراین اگر تازه شروع کرده‌اید. برای به سطوح پیشرفته رسیدن. باید برنامه‌ریزی بلندمدت داشته باشید.

دوره های آموزشی

عجول و زیاده‌خواه نباشید و بر یک یا دو نرم‌افزار تمرکز کنید

درست است که نرم‌افزارهای مطرح در بازار معماری زیاد هستند و هر کدام مزایای خود را دارند. اما همیشه در ذهن داشته باشید که تسلط بر یک یا دو نرم‌افزار به صورت کامل، بسیار مفیدتر و درآمدزاتر از مبتدی بودن در ده نرم‌افزار است.

ممکن است شما به اسکچاپ فقط در سطح مقدماتی و برای کانسپت اولیه نیاز داشته باشید یا تنها گذراندن یک دوره کوتاه فتوشاپ برای آشنایی مقدماتی با ادیت عکس و شیت‌بندی برای شما کافی باشد. اما توجه کنید که برای نرم‌افزارهای مجهز نقشه‌کشی و سه‌بعدی‌سازی مثل اتوکد، رویت، تری‌دی‌مکس، راینو و … سطح مبتدی در بازار کار معماری، کارایی چندانی ندارد. شما بهتر است این نرم‌افزارها را به صورت جداگانه آموزش ببینید و تا سطح پیشرفته ادامه دهید.

در نظر داشته باشید که تمامی این نرم‌افزارهای قدرتمند در بازار کار مورد توجه هستند و اگر یکی از آنها با اختلاف از دیگری بهتر بود، آن نرم‌افزار را از بازار حذف می‌کرد و شرکت‌های بزرگ نرم‌افزاری هر ساله ورژن جدید آن را ارائه نمی‌دادند. بنابراین معمولا نیازی نیست که به خاطر توصیه دیگران دست از یک نرم‌افزار که در آن در سطح متوسطی هستید بکشید و نرم‌افزار مشابهی را از سطح صفر شروع کنید.

بر یک منبع آموزشی مطمئن، کامل و پروژه‌محور تمرکز کنید

مهم‌ترین دارایی شما برای یادگیری توان تمرکز و توجه شماست؛ حتی‌الامکان دور خود را با منابع آموزشی مختلف شلوغ نکنید. با استفاده از منابع آموزشی پراکنده، روند آموزش شما از سطوح مبتدی به پیشرفته مختل می‌شود .بنابراین در میانه آموزش گیج می‌شوید. و نمی‌توانید سوالات خود را از یک متخصص بپرسید. و رفع اشکال کنید.

دوره های آموزشی

آکادمی آموزشی فاطمه احسانی آموزش معماری قم, آموزش نرم افزار رویت, آموزش نرم افزار رویت فاطمه احسانی,، مدرس نرم افزار معماری قم ،آموزش معماری مدرس معماری قم, مدرس نرم افزار معماری قم
آکادمی آموزشی فاطمه احسانی آموزش معماری قم, آموزش نرم افزار رویت, آموزش نرم افزار رویت فاطمه احسانی,، مدرس نرم افزار معماری قم ،آموزش معماری مدرس معماری قم, مدرس نرم افزار معماری قم

دوره های آموزشی

آموزش نرم افزار های معماری در قم

مدرس معماری قم .آموزش معماری قم .

فاطمه احسانی

 

keyboard_arrow_up